Connect with us
Descarcă aplicația

TEHNOLOGIE

WAZE – Funcția preferată de șoferi a fost reactivată

Publicat cu

pe

În septembrie 2023, aplicația Waze, extrem de populară printre șoferi, renunțase la una dintre funcțiile de raportare a mașinilor de poliție întâlnite în trafic. La acea vreme, utilizatorii iOS nu mai puteau accesa opțiunea „Cealaltă parte” / „Other side” atunci când doreau să raporteze prezența unei mașini de poliție.

„Această schimbare a stârnit nemulțumire în rândul utilizatorilor, mulți considerând-o „un pas înapoi”. Șoferii care foloseau aplicația erau de părere că responsabilitatea reciprocă în trafic este esențială, iar capacitatea de a marca prezența poliției de pe cealaltă parte a drumului aducea un beneficiu semnificativ în gestionarea traficului.

Cu toate acestea, se pare că decizia de eliminare a acestei funcționalități nu a fost definitivă, iar situația a fost remediată ulterior, cel mai probabil, printr-o actualizare recentă a aplicației. Așadar, la sfârșitul anului 2023, în aplicație a fost reintrodusă pictograma care avertizează șoferii cu privire la prezența unei mașini de poliție pe cealaltă parte a drumului”, scrie dcnews.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate