Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

X FACTOR – Băimăreanul Mihai Morar va fi noul prezentator

Publicat cu

pe

Noul sezon X Factor, care va fi difuzat de postul de televiziunee Antena 1 va avea un nou prezentator, băimăreanul Mihai Morar, care îi va înlocui pe Răzvan și Dani.

„MĂ ÎNTORC LA X FACTOR DUPĂ 13 ANI. Deși am spus că nu mă voi întoarce niciodată… ca jurat. Până și eu aproape uitasem că am câștigat primul sezon, pe 1 ianuarie 2012. Însă, nu îmi place să las lucrurile neterminate.
Voi fi prezentatorul noul X Factor Romania. De fapt, mai mult decât prezentator, rolul meu va fi de povestitor. Treaba mea în noul sezon este să vă arăt poveștile umane și emoțiile din care se nasc poveștile de succes. Până la urmă, X Factor e talent show-ul care a lansat mai mulți artiști pe piata muzicală din România.
Nu vă spun că noul X de la Antena1 va fi altceva, asta o să vedeți, sunt impresionat de cum a gândit și a inovat tot spectacolul noua echipă de producție, a anunțat Mihai Morar”, pe pagina lui oficială de Facebook.
Noul X Factor va avea şi doi noi juraţi. În locul Loredanei şi al lui Florin Ristei, vor fi Puya şi Marius Moga. Cei doi se alătură veteranilor Delia şi Ştefan Bănică.

 

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo