Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Zona din județ unde polițiștii rutieri au făcut controale la sânge

Publicat cu

pe

Suntem în săptămâna SPEED 2024, când polițiștii rutieri sunt pe toate drumurile din județ unde se știe că se circulă cu viteză. Și sunt destui cei care sunt prinși că încalcă regimul legal de viteză. De data aceasta efectivele din cadrul Poliției Orașului Șomcuta Mare și a posturilor de poliție arondate au acționat ieri în zona de competență, atât pentru diminuarea riscului rutier, cât și pentru siguranța cetățenilor.

IPJ Maramureș a anunțat că activitățile au vizat asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, prevenirea săvârșirii faptelor ilicite și luarea măsurilor legale împotriva celor care nu respectă legislația rutieră în vigoare în zonele orașului Șomcuta Mare, Remetea Chioarului, Mogoșești, Satulung și Fersig.

„Peste 40 de autovehicule care circulau pe drumurile publice au fost verificate de polițiști, 50 de persoane fiind legitimate. Polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.000 de lei și au reținut șapte certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au identificat un conducător auto care se afla sub influența băuturilor alcoolice, abatere în sfera contravenționalului, etilotestul indicând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo