Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

UPDATE! ZVONURI INFIRMATE – Alegerile locale din Târgu Lăpuș NU vor fi reorganizate!

Publicat cu

pe

UPDATE – Și Biroul Electoral Central a respins cererea de anulare a alegerilor. Iată decizia

Știrea inițială

Noul primar al orașului Târgu Lăpuș, Vlad Herman (PNL), infirmă zvonurile conform cărora ar urma ca alegerile locale din acest oraș să fie reorganizate.

Vlad Herman a câștigat alegerile în fața lui Mihai Timbuș la o diferență de 44 de voturi.

”Dragi cetățeni, alegerile locale din Târgu Lăpuș NU vor fi reorganizate! Am auzit zvonurile care circulă în spațiul public și vreau să vă asigur că toate procedurile legale privind organizarea și desfășurarea alegerilor locale au fost respectate cu strictețe. Comisia electorală a verificat și validat toate voturile exprimate, confirmând astfel corectitudinea procesului electoral.

Am câștigat alegerile pentru funcția de primar al orașului Târgu Lăpuș cu o diferență de 44 de voturi față de Mihai Timbuș. Vreau să clarific și acest lucru, pentru ca toată lumea să fie informată corect. La Târgu Lăpuș am avut o campanie frumoasă, curată, bazată pe respect, în care fiecare candidat și-a prezentat planul de proiecte pentru orașul nostru și cele 13 sate aparținătoare, iar decizia finală aparține oamenilor, care prin votul lor aleg reprezentanții administrației publice locale.

Le mulțumesc tuturor cetățenilor care au ieșit la vot și au participat activ la acest proces democratic. Prezența dumneavoastră la urne este esențială pentru dezvoltarea comunităților locale! De asemenea, îi felicit pe toți cei care au candidat pentru funcția de primar al orașului Târgu Lăpuș și pentru Consiliul Local!

Acum, la finalul alegerilor, este timpul să ne unim forțele și să lucrăm împreună pentru a realiza proiectele și investițiile de care lăpușenii au nevoie. Dragi cetățeni, vă asigur că administrația publică locală va fi transparentă, implicată și deschisă dialogului. Vocea dumneavoastră contează, iar împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru fiecare necesitate din comunitățile locale. Împreună dezvoltăm Târgu Lăpuș și construim o nouă etapă de dezvoltare!”, a spus Vlad Herman.

Vlad HERMAN

VEZI AICI DECIZIA BEC PRIVIND ALEGERILE DIN TÂRGU LĂPUȘ

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate