Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

COMBUSTIBIL – Încă o scumpire a carburanților la Petrom, a treia din această săptămână

Publicat cu

pe

Prețurile carburanților de la Petrom au înregistrat o creștere vineri, 26 ianuarie 2024, pentru a treia oară în această săptămână. Atât benzina, cât și motorina au înregistrat o majorare de 4 bani pe litru. Celelalte două ajustări de preț au avut loc miercuri, când benzina standard s-a scumpit cu 4 bani pe litru, și luni, când ambele carburanții s-au scumpit cu câte 4 bani pe litru. Într-o modificare anterioară de preț, în data de 18 ianuarie 2024, motorina a înregistrat o creștere de 4 bani pe litru, în timp ce prețul benzinei a rămas neschimbat.

Conform informațiilor furnizate de peco-online, prețul benzinei standard la stațiile Petrom din Capitală se situează acum în intervalul de 6,70 lei și 6,77 lei pe litru, în timp ce prețul motorinei standard variază între 7,20 lei și 7,23 lei.

La începutul anului, în prima zi, prețurile au crescut ca urmare a majorării accizelor cu 29 de bani pe litru la benzină și cu 26 de bani pe litru la motorină.

Pe 4 ianuarie, Petrom a operat o reducere inițială a prețurilor, cu 8 bani pe litru, atât pentru benzină, cât și pentru motorină. Ulterior, pe 10 ianuarie 2024, a avut loc o nouă scădere de 4 bani pe litru. În plus, în ziua următoare, prețul benzinei a mai înregistrat o scădere de un ban.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate