Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

FOTBAL – Victorie la scor pentru Belgia în Liga Naţiunilor, 6-1 cu Polonia

Publicat cu

pe

Selecţionata Belgiei a surclasat echipa Poloniei cu scorul de 6-1, miercuri seara, la Bruxelles, într-un meci din eşalonul de elită al Ligii Naţiunilor la fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin Robert Lewandowski (28), dar ”diavolii roşii” au restabilit egalitatea înainte de pauză, prin Axel Witsel (42). Echipa antrenată de Roberto Martinez s-a dezlănţuit în repriza secundă, marcând de cinci ori, prin Kevin De Bruyne (59), Leandro Trossard (73, 80), Leander Dendoncker (83) şi Lois Openda (90+3), în condiţiile în care portarul Bartlomiej Dragowski a fost cel mai bun om al oaspeţilor.

Belgia venea după un eşec drastic acasă, 1-4 cu Olanda.

Selecţionata Ţărilor de Jos a câştigat dramatic în Ţara Galilor, cu 2-1. Oaspeţii au deschis scorul în debutul reprizei secunde, prin Teun Koopmeiners (50), dar galezii au izbutit egalarea în minutele adiţionale, prin Rhys Norrington-Davies (90+2). Wout Weghorst a adus victoria oaspeţilor la ultima fază (90+4).

De remarcat şi victoria Ucrainei, 1-0 cu Irlanda, în deplasare, graţie golului înscris de Viktor Ţîgankov (48), jucător intrat la pauză.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate