Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Noutate despre eliberarea cardului duplicat de sănătate

Publicat cu

pe

Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș a anunțat că începând cu data de 29.05.2024, asiguraţii care solicită eliberarea cardului duplicat în cazul pierderii, furtului, deteriorării cardului de sănătate, precum și în cazul modificării datelor personale, vor achita suma de 19,64 lei, reprezentând contravaloarea cheltuielilor de producere si distribuție a acestuia.
Conducerea CAS Maramureș subliniază că „în prezent solicitarea cardului duplicat se poate face și prin transmiterea la adresa de email:  cardnational@casmm.ro a cererii de eliberare a cardului duplicat, completată și semnată de către titular sau, după caz, reprezentantul legal ori imputernicitul acestuia, copia actului de identitate și dovada plății contravalorii cardului duplicat”. Asigurații pot opta și pentru depunerea documentelor direct la sediul CAS Maramureș.
„Plata contravalorii cardului duplicat se realizeaza in contul iban al Casei de Asigurari de Sanatate Maramures  RO55TREZ4365005XXX000119 deschis la Trezoreria Baia Mare, CUI:11320493. Cererea tip se regăseşte pe site-ul CAS Maramures  www.casmm.ro. Până  la intrarea in posesie a noului card national de sănătate, asiguraţii vor putea beneficia de servicii medicale în baza adeverinței de înlocuire a cardului national de sănătate”, precizează CAS Maramureș.
Maramureșenii trebuie să știe că în primele 5 luni ale acestui an la nivelul CAS Maramures au fost depuse 2.138 cereri de eliberare a cardului duplicat, în creștere cu 79 de cereri față de perioada similară a anului trecut.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate