Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

REDUCERI – TAROM, ofertă specială către zeci de destinații turistice pentru începutul sezonului estival

Publicat cu

pe

Începutul verii poate fi savurat într-o vacanță de neuitat, călătorind către una dintre numeroasele destinații turistice spre care TAROM își întinde aripile cu o ofertă specială. Te așteaptă destinații diverse, fie că îți dorești să descoperi o istorie milenară, să admiri arhitectură uluitoare, să savurezi delicii culinare sau să te bucuri de peisaje spectaculoase și păduri luxuriante.

Prin această ofertă valabilă timp de opt zile, între 30 aprilie și 7 mai 2024, poți achiziționa bilete de avion la prețuri reduse cu 20% din toate tarifele de bază, inclusiv cu bagaj de cală. Perioada de călătorie este ideală, între 15 mai și 30 iunie (ultima dată de retur), astfel încât să eviți aglomerația turistică din luna august, precum și zilele caniculare din iulie.

Tarifele fără bagaj de cală nu sunt incluse în această ofertă, iar reducerea se aplică la tariful de bază, la care se adaugă taxele corespunzătoare. Oferta este valabilă atât pentru rutele interne, cât și pentru cele internaționale între România și alte destinații, pe cursele operat de TAROM.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate