Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

UMILINȚĂ – CS Minaur, surclasată acasă de Minerul Ocna Dej în etapa a șasea din Liga 3

Publicat cu

pe

Chin și jale pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare. CS Minaur a suferit cea mai drastică înfrângere din acest campionat în fața Minerului Ocna Dej, la capătul unui joc în care cuvântul care ar putea caracteriza jocul băimărenilor este NEPUTINȚĂ. Dacă în iarnă nu va fi întărit lotul există chiar pericolul de a retrograda.

Meciul a început cu o tatonare prelungită, prima „fază” importantă, pauza de hidratare, înregistrându-se abia în minutul 23. Apoi, în minutul 28, Emanuel Breban a respins în corner mingea șutată de la mare distanță de Bogdan Pop. Au urmat două șuturi pe lângă poartă trimise de Marius Potcoavă și Cătălin Ștefănescu, foarte șters în acest meci, pentru ca, în min. 45, oaspeții să rateze o ocazie imensă prin Ștefan Visic, care a reluat peste poartă, din 6 metri, mingea centrată de Bogdan Pop.

La pauză, băimăreanul de pe banca Minerului Ocna Dej, Dănuț Șomcherechi, a făcut trei schimbări, mutare care s-a dovedit câștigătoare și golurile au curs în poarta gazdelor. În min. 50, Bogdan Pop a deschis scorul cu stângul, din interiorul careului, în urma unei învălmășeli în careul băimărean (1-0). În min. 54, Ștefan Visic a reluat, tot cu stângul, de la 8 metri, lângă bara laterală stânga a lui Breban (2-0).  În min. 69, Bogdan Pop a realizat „dubla”, finalizând cu un șut pe jos, lângă bara dreaptă, un contraatac al oaspeților. Cireașa de pe tort a fost pusă de Minerul Ocna Dej în min. 79, când Florin Dan a deviat cu câlcâiul în poartă, mingea centrată de Rareș Babiciu. Putea fi și mai rău pentru Minaur, dar Alexandru Papp a nimerit doar bara în min. 90.

CS Minaur Baia Mare – Minerul Ocna Dej 0-4 (0-0). Au marcat: Bogdan Pop (50, 69), Ștefan Visic (54), Florin Dan (79)

CS Minaur (antrenor Ciprian Danciu): Emanuel Breban – Marius Potcoavă, Daniel Stoian, Raul Gherman, Ionuț Ilieș, Valerii Macrițchii (37, Erik Piroska), Denis Matei, Cătălin Ștefănescu (73, Fedor Buciuta), Cristian Raicu (57, Alexandru Cîmpan), Darius Gherman (73, Mario Leș), Brian Lemac (57, Bogdan Jeler). Rezerve neutilizate: Raul Băilă – Laurențiu Achim, Ionuț Pisuc, Bogdan Burcea

C.S.Minerul 1947 Ocna Dej (Dănuț Șomcherechi): Patric Toderean – Mihai Maxim, Mihai Onicaș-cpt, David Milchiș, Darius Mureșan (46, Raul Vitan) – Raul Criste, Blessing Boateng (46, Sebastian Bențan), Dan Câmpean, Bogdan Pop (72, Alexandru Papp) – Emmanuel Dogbey (46, Florin Dan), Ștefan Visic (60, Rareș Babiciu). Rezerve neutilizate: Bogdan Moga, Emanuel Șanta

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate