Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

DECIZIE – Exproprieri pentru realizarea pasajului de la Italsofa

Publicat cu

pe

Consilierii județeni au aprobat amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes Județean ”Pasaj Italsofa Baia Mare – Groși”, județul Maramureș și coridorul de expropriere cuprinzând imobilele ce urmează a fi afectate de aceste lucrări.

Totodată a fost alocată și suma de 538.664,59 lei reprezentând contravaloarea despăgubirilor ce urmează a fi plătite proprietarilor expropriați.

”Art.2. Se aprobă declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere suplimentar, a lucrării de utilitate publică de interes județean ”Pasaj Italsofa Baia Mare – Groși”, județul Maramureș, expropriator fiind Județul Maramureș.

Art.3. Se aprobă Lista imobilelor proprietate privată supuse exproprierii, situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de pe raza Municipiului Baia Mare și Comunei Groși, Județul Maramureș, Lista proprietarilor ce vor fi expropriați precum și sumele individuale aferente despăgubirilor (…).

Art.4. Se aprobă lista cuprinzând imobilele proprietate publică a Municipiului Baia Mare și a comunei Groși afectate de coridorul de expropriere suplimentar, cuprinse în anexa nr. 3 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.5. (1) Se aprobă alocarea de la bugetul Județului Maramureș, a sumei totale de 538.664,59 lei reprezentând contravaloarea despăgubirilor ce urmează a fi plătite proprietarilor expropriați în cadrul procedurilor de expropriere realizate în baza prezentei hotărâri.

(2) Sumele individuale aferente despăgubirilor se virează de către Județul Maramureș, în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele sau la dispoziția proprietarilor imobilelor proprietate privată, situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes județean, prevăzut la art. 1, în vederea efectuării plății despăgubirilor în cadrul procedurilor de expropriere”, se arată în proiectul de hotărâre.

Vlad HERMAN

DETALII AICI și AICI

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo