Connect with us
Descarcă aplicația

TEHNOLOGIE

PE BANI – Spotify s-a decis: Va introduce sunetul lossless, dar va cere bani în plus

Publicat cu

pe

Spre finele anului, Spotify va introduce un nou tip de abonament, mai scump decât toate cele oferite până acum, care va include opțiunea lossless pentru cei nemulțumiți de calitatea actuală a sunetului. Spotify va lansa, cândva în ultima parte a anului, un nou tip de abonament, conform profit.ro.

Acesta va fi mai scump decât Premium și va oferi sunet lossless și un acces limitat la cărți în format electronic. Numit intern Supremium, viitorul abonament reprezintă răspunsul dat cu mare întârziere de Spotify rivalilor Apple Music și Amazon Music.

Spotify are de mai bine de doi ani pregătită funcționalitatea lossless, însă, a așteptat până acum pentru a găsi cea mai potrivită modalitate de o introduce contracost, în condițiile în care ambii mari rivali au adăugat-o de mult timp fără ceară bani în plus.

Rămâne de văzut ce nivel de calitatea va oferi Spotify sub egida lossless. Apple Music de exemplu, oferă două opțiuni: 48kHz și 192kHz, ambele pe 24 bits. Nici în ceea ce privește ebook-urile lucrurile nu sunt foarte clare în acest moment. Se pare că Supremium nu va fi de tip „all you can read”, ci va oferi acces la un număr limitat ca timp sau ca număr de cărți.

Spotify a avut un an foarte bun până acum, din punctul de vedere al valorii acțiunilor, care au crescut de la 81,9 dolari la începutul anului, la aproape 159.9 dolari.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate