Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

13 RĂNIȚI – Explozie de proporții la un magazin Dedeman

Publicat cu

pe

13 persoane au fost rănite, astăzi, într-o explozie urmată de incendiu, în municipiul Botoșani. Deflagrația s-a produs într-un magazin de bricolaj (n. r. Dedeman) situat la intrarea în municipiu, dinspre Suceava. Ca urmare a exploziei, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție .
„Din numarul total al răniților, 12 au fost salvati de pompieri. O persoană s-a prezentat singură la Unitatea de Primiri Urgențe.
La fața locului, au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială transport personal victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, două ambulanțe SMURD și două aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.
Totodată, având în vedere amploarea situației de urgență, elicopterul SMURD de la Iași a fost trimis în zonă, iar avionul SMURD este în așteptare, pregătit să intervină.
Au fost constituite echipaje de căutare-salvare, concomitent cu stingerea incendiului și înlăturarea efectelor”, transmit reprezentanții ISU Botoșani.
Update: Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. În urma misiunilor de căutare, salvatorii nu au identificat alte persoane surprinse.
foto ISU Botoșani

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate