Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

AMICAL CU BISTRIȚA – CSM Sighetu Marmației a încheiat cantonamentul de la Vișeu de Sus

Publicat cu

pe

Ocupanta locului 5 în Seria 10 din Liga 3, CSM Sighetu Marmației, a încheiat astăzi cantonamentul de iarnă, care s-a desfășurat în perioada 13-22 februarie la Vișeu de Sus.
În cantonament, fotbaliștii sigheteni au avut două antrenamente pe zi și au disputat un amical cu , plus meciul cu FC Olimpia Satu Mare.
„O perioadă de pregătire începută mai greu din cauza condițiilor meteo, dar prin adaptarea staff-ului tehnic și administrativ am reusit să ajungem la un nivel optim în procesul de pregătire stabilit.
Astăzi am ajuns și la finalul cantonamentului de la Vișeu de Sus, unde am reglat anumite aspecte tactice, dar și fizice. Dincolo de implicarea pozitivă a jucătorilor în antrenamente, pot să remarc și dorința lor de schimbare a atitudinii din punct de vedere psiho-social, aspect primordial în filosofia mea de viață și joc. Împreună cu tot ce înseamnă Sighetu Marmației am reușit să formăm un grup tânăr, unit care se implică zi de zi în drumul nostru de a aduce satisfacții sportive, doar împreună putem reuși cu adevărat”, a declarat George Zima, antrenorul echipei sighetene.
Mâine, de la ora 13, pe stadionul Solvan, CSM Sighetu Marmației va disputa un amical cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud (locul 1, Seria 9, Liga 3).
foto CSM Sighetu Marmației

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate