Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

APEL – Prefectura Maramureș dezaprobă defăimarea cetățenilor județului în spațiul public și social media

Publicat cu

pe

Instituția Prefectului județul Maramureș dezaprobă și descurajează, în totalitate, atitudini și acțiuni care au scopul de a discredita, calomnia ori defăima, atât în spațiul public, cât și în social media, cetățenii județului nostru.

”Prefectul este reprezentantul Guvernului la nivel județean, este șef al serviciilor publice deconcentrate și exercită autoritatea de tutelă administrativă pentru supravegherea respectării legii de către autoritățile administrației publice locale.

Prefectul are calitatea de președinte al Comitetului Județean pentru situații de urgență și șef al protecției civile. Încercările implicării domnului prefect Rudolf Stauder și a instituției pe care o reprezintă în campania electorală reprezintă o violare a Legii 115/2015.

Facem apel la simțul civic și vă invităm să nu recurgeți la astfel de comportamente, iar dacă le întâlniți, avem rugămintea să le semnalați către organele competente, pentru a putea fi luate măsurile necesare, pentru a preveni escaladarea acestui gen de probleme. Implicarea dumneavoastră este crucială în eradicarea comportamentelor nepotrivite!”, transmite Prefectura Maramureș, într-un comunicat.

24 NEWS

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate