Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

EPISODUL III – File din istoria baronului PSD, Gabriel Valer Zetea

Publicat cu

pe

Continuare de la EPISODUL II – File din istoria baronului Gabriel Valer Zetea: Bani puțini, avere mare

Și cea de-a doua soție a domnului Zetea a avut un noroc extraordinar la sinecuri de la stat. Presa a scris că doamna Oana Nicula, acum Zetea, a avut parte de un concurs cu dedicație la Romatsa, una dintre instituțiile de stat care plătesc foarte bine. Fratele soției, la momentul în care domnul cumnat este șeful CJ, promovează extraordinar dintr-o funcție de consilier într-una de director. Tot la stat.

Iar secretara domnului Zetea se întâmplă să fie sora nașului domniei sale, primarul din Borșa. A fost și ea promovată, șefă de serviciu la Consiliul Județean. Firma părinților domnului Zetea a avut un noroc senzațional la contracte cu statul. Numai din 2020 până acum, a obținut contracte de peste 1.000.000 de euro. Și firma surorii domnului Zetea a avut noroc la contracte cu statul. În total, cele două firme au câștigat minimum 80 de contracte cu statul, majoritatea pe vremea când domnul Zetea era șeful Consiliului Județean.

Există împrumuturi mari între domnul Zetea și tatăl acestuia, acționar la norocoasa firmă. Presa a mai scris și despre nunta incredibil de luxoasă organizată de domnul Zetea și plata foarte dubioasă făcută de o firmă a cursei charter care a adus nuntașii de la București. Toată floarea PSD-ului de la acea vreme a fost prezentă, de la doamna Dăncilă până la doamna Olguța Vasilescu.

Sursa: Libertatea

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate