Connect with us

ACTUALITATE

FORZA ZU – Ionel Bogdan: ”Vom avea cea mai mare scenă pe care a văzut-o vreodată județul nostru și cei mai mulți artiști într-un singur loc”

Publicat cu

pe

Mega evenimentul Forza ZU, care este programat să aibă loc în 31 august la Aeroportul Internațional Maramureș, se apropie cu pași repezi.

Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, spune că Maramureșul va avea cea mai mare scenă pe care a văzut-o vreodată, fiind așteptați peste 100.000 de persoane.

”Aducem Forza ZU la Maramu’! Pe 31 august, la Aeroportul Internațional Maramureș, vom avea cea mai mare scenă pe care a văzut-o vreodată județul nostru și cei mai mulți artiști într-un singur loc. Evenimentul este organizat de Radio ZU, Consiliul Judeţean Maramureş și Visit Maramureș

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au fost în Baia Mare și au împărtășit această veste importantă despre cel mai mare eveniment muzical din România care va avea loc în premieră în orașul nostru, după ce am reușit să îi conving că maramureșenii au nevoie de efervescența și atenția pe care le implică acest eveniment de tradiție în România.
Peste 100.000 de oameni sunt așteptați alături de noi și sunt sigur că vom reuși să avem cel mai frumos eveniment în 2024, aici, la Maramureș. Vom scrie istorie împreună.

Mulțumiri speciale echipei Visit Maramureș, colegilor din Consiliul Județean Maramureș pentru tot sprijinul acordat și lui Mihai Morar, Daniel Buzdugan și echipei lor de la Radio ZU pentru pentru tot dragul pe care îl manifestă pentru Maramureșul nostru unic în lume! Ne vedem pe 31 august la Forza ZU! Fiți pregătiți pentru o experiență de neuitat!

Mihai Morar speră să avem 100.000 de oameni alături de noi și sunt sigur că vom reuși! Vom scrie istorie împreună. Mulțumiri speciale echipei Visit Maramureș și colegilor din Consiliul Județean Maramureș pentru tot sprijinul acordat și lui Mihai Morar, Daniel Buzdugan și echipei lor de la Radio ZU pentru pentru tot dragul pe care îl manifestă pentru Maramureșul nostru unic în lume! Ne vedem pe 31 august la Forza ZU! Fiți pregătiți pentru o experiență de neuitat!”, a declarat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate