Connect with us

POLITICA

MESAJ DUPĂ ALEGERI – Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș le mulțumește colegilor liberali

Publicat cu

pe

Stimați colegi liberali,

vreau să vă transmit sincere mulțumiri și aprecierea mea pentru eforturile voastre în cadrul recentelor alegeri locale. Faptul că v-ați implicat în competiție a fost o dovadă de atașament față de valorile liberale, un angajament responsabil față de comunitățile din care faceți parte și dorința de a aduce schimbări pozitive în viața lor.

Chiar dacă rezultatul nu a fost cel dorit, contribuția voastră a fost esențială pentru că ați adus în atenția maramureșenilor idei și valori care ne definesc ca partid, garantând în cadrul dezbaterilor cu competența și integritatea voastră.

Vă cer și vă încurajez să rămâneți la fel de implicați și să continuați să acționați, pe tot parcursul acestui an, pentru binele nostru, al tuturor dar mai ales pentru viitorul maramureșenilor, manifestând aceiași dorință sinceră de a servi interesul public și nevoile comunităților în care trăiți.

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut în această perioadă, am încredere totală și mă bazez pe aportul vostru, în următoarele confruntări electorale din 2024. Maramureșul este mai puternic și datorită vouă.

Cu respect și apreciere,
Cristian Niculescu-Țâgârlaș – senator

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate