Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

RISCURI- Polițist local mușcat de un câine pe care încerca să-l captureze

Publicat cu

pe

În Baia Mare în ultima săptămână au fost înregistrate incidente în care au fost implicați câini agresivi, scăpați de sub control de proprietarii lor. În data de 04.06.2024, orele 20.50, echipajul mixt care acționa în cadrul dispozitivului de siguranță publică al Poliției Baia Mare în zona străzii George Coșbuc a fost sesizat asupra faptului că pe strada Bogdan Vodă, un câine lăsat fără supraveghere a mușcat mai multe persoane.

Proprietarul câinelui și persoanele implicate au fost identificate, documentația întocmită în acest caz fiind înaintată pentru continuarea cercetării, structurii competente din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare. Tot în 04.06.2024, orele 20.39, a fost sesizat faptul că un câine agresiv a mușcat mai multe persoane pe Bulevardul Traian, intersecție cu Bulevardul Republicii.

La fața locului câinele a fost capturat de echipajele de poliție locală, unul dintre polițiști fiind însă mușcat la rândul lui în timp ce incerca să îl captureze, ținuta acestuia fiind sfâșiată de animalul agresiv. A fost solicitat un echipaj de la ambulanță care a preluat persoanele mușcate, respectiv echipajul Poliției Municipiului a sosit la fața locului și a preluat cazul.

În fine, în data de 06.06.2024, orele 22.40, a fost sesizat faptul că pe strada Păltinișului au fost abandonați pe spațiul verde 6 pui de câine. Aceștia au fost predați la Adăpostul de câini în data de 07.07.2024.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate