Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

ȘAPTE BĂIMĂRENI LA LOT – România A s-a reunit pentru partida de rugby cu Italia A, sub comanda antrenorului Eugen Apjok

Publicat cu

pe

Echipa națională de rugby a României s-a reunit în primul stagiu de pregătire din 2023. Staff-ul tehnic condus de Eugen Apjok a selecționat pentru acest cantonament 35 de jucători, toți evoluând în campionatul intern. Singurul jucător din afara României este Robert Irimescu, care evoluează în SUA, la Rugby United New York, aceasta fiind prima lui convocare.

Stagiul se va încheia cu un meci de pregătire, care va avea loc pe 21 ianuarie, la Viadana (Italia), România A urmând să întâlnească Italia A.

”Este practic o reacomodare la efort pentru jucătorii din țară pentru că în această primă parte a pregătirii accentul va fi pus pe cei care evoluează în campionatul intern pentru că cei din Franța deja se află în competiție, la cluburile lor. Este foarte important să reușim să îi menținem pe jucători într-o formă cât mai bună  în această perioadă fără meciuri pentru a putea să abordăm cât mai bine competiția europeană care începe în februarie”, a declarat Eugen Apjok, pentru frr.ro.

Printre cei 35 de jucători selecționați se numără șapte componenți ai echipei campioane CSM Știința Baia Mare: Florian Roșu, Ștefan Iancu, Mihai Lămboiu, Paul Popoaia, Alexandru Alexe, Alexandru Țiglă și Mihai Alexandru Mureșan.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate