Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

SUPER BOWL LVIII – Kansas City Chiefs şi San Francisco 49ers luptă pentru trofeu

Publicat cu

pe

Echipele Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers se vor confrunta în finala ligii de fotbal american (NFL) – Super Bowl LVIII – programată să aibă loc la Las Vegas, pe 11 februarie.

Chiefs, deținătorii titlului de campioni în exercițiu ai Super Bowl-ului, sunt conduse de quarterback-ul Patrick Mahomes și de tight end-ul Travis Kelce, care a fost subiectul multor discuții în acest an, datorită performanțelor sale remarcabile, precum și relației sale care a captat atenția cu cântăreața și personalitatea anului desemnată de TIME, Taylor Swift.

Pe de altă parte, 49ers sunt conduși de quarterback-ul Brock Purdy și de running back-ul Christian McCaffrey.

Chiefs își propun să devină prima echipă după New England Patriots din sezoanele 2003 și 2004 care să câștige de două ori consecutiv Super Bowl.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în 2020, cu victoria echipei din Kansas. Super Bowl LVIII va începe la ora locală 18:30, duminică, 11 februarie (luni, ora 01:30 – ora României), la Allegiant Stadium din Las Vegas. Aceasta este prima dată când orașul, supranumit capitala mondială a divertismentului, și stadionul, care a fost inaugurat în 2020 și care găzduiește în mod normal echipa Las Vegas Raiders, vor fi gazdele Super Bowl-ului.

În România meciul o să fie difuzat de DigiSport1.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate