Connect with us

POLITICA

Trecutul de elev al lui Ciolacu, scos la lumină. Fostă profesoară a premierului: „Era un șmecheraș, așa. Trecea clasa”

Publicat cu

pe

Recorder.ro dezvăluie într-un amplu material lucruri necunoscute opiniei publice din biografia premierului Marcel Ciolacu. Publicația a aflat, în urma discuțiilor cu foști profesori și colegi ai premierului, că Marcel Ciolacu a fost un elev mediocru și muncitor necalificat la o cooperativă meșteșugărească din Buzău, deși el și-a trecut în CV că a lucrat la Întreprinderea Electronica Industrială din București.

Marcel Ciolacu și-a trecut în CV că în 1986 a terminat Liceul de Filologie-Istorie „Mihai Eminescu” din Buzău, însă Recorder.ro arată că premierul a terminat la clasa a XII-a F, care avea profil Mecanică. În ultimii ani ai comunismului, liceul se transformase într-unul preponderent industrial, iar evaluările brigăzilor de partid păstrate în arhive rețin „nivelul scăzut de cunoștințe, priceperi și deprinderi ale elevilor de la profilul industrial și numeroasele absențe ale acestora”.

De altfel, o fostă profesoară de tehnologie de la liceu, Aurora Hoștiuc, și-l amintește pe elevul Ciolacu: „Marcel nu a fost atât de isteț ca fratele lui, Daniel, pe care l-am avut elev înainte. Era un copil de mijloc, un șmecheraș, așa. Trecea clasa. Venea la ore, își vedea de treabă. Acum, că n-o fi fost de 10, o fi fost de 7 sau de 6, de 5 la teză… nu-mi mai aduc aminte notele. Dar în mod sigur a luat bacul”.

Integral pe digi24.ro

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate