Connect with us

ADMINISTRATIE

DE CRĂCIUN – Târg caritabil în Parcul Mara din Baia Mare

Publicat cu

pe

Băimărenii au oportunitatea de a face o faptă bună când achiziționează cadouri pentru cei dragi, de sărbători. Din 5 decembrie 2021, Parcul Mara devine sediul central al faptelor bune, aici urmând să se desfășoare Târgul Caritabil de Crăciun din Baia Mare.

Evenimentul este desfășurat și în acest an de Primăria Municipiului Baia Mare, prin Direcția de Asistență Socială. Zi de zi, din 5 și până în 30 decembrie (excepție 24,25, 26 și 31 decembrie), băimărenii au oportunitatea de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii, în condiții conforme cu normele epidemiologice, dar și de a achiziționa cadouri pentru cei dragi, făcând în același timp o faptă bună. Fiecare obiect achiziționat în cadrul târgului înseamnă un sprijin pentru persoanele cu dizabilități, dar și a victimelor violenței domestice.
Demersul Primăriei Baia Mare de a veni în sprijinul persoanelor vulnerabile prin organizarea acestui eveniment este susținut și de Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, Asociația Caspev Baia Mare, Asociația Esperando, Asociația Rotaract Baia Mare, Asociația Autism Baia Mare, Asociația SolidarELE, care vor comercializa în scop umanitar diverse produse. Banii obținuți se vor utiliza pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități și a victimelor violenței domestice la servicii de specialitate.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate