Connect with us

ACTUALITATE

ORDINE DE PROTECȚIE PROVIZORIE – Femei din Băsești și Bicaz, terorizate de soți

Publicat cu

pe

Ieri, la ora 12.30, polițiștii secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin plângere de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic și amenințată de soțul său. Femeia a relatat polițiștilor faptul că în data de 26 decembrie a.c. și în 29 decembrie a.c. ar fi fost amenințată și agresată fizic de către soțul ei de 58 de ani, în timp ce se aflau la domiciliu din comuna Băsești.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Totodată, la ora 21.00, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 32 de ani din Bicaz despre faptul că în timp ce s-a aflat la domiciliu a fost ameninţată de către soţul său, un bărbat de 37 de ani.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-a adresat femeii telefonic, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, aceasta părăsind domiciliul conjugal, întrucât i s-a creat o stare de temere.
În baza celor sesizate, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate