Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

POLITICA LOCALĂ – UDMR și-a lansat candidatul pentru Primăria Baia Mare

Publicat cu

pe

După mulți ani, UDMR Maramureș va avea candidat propriu pentru Primăria Baia Mare. Ceremonia de lansare a candidaților a avut loc în această după amiază în zona centrului vechi al orașului, la eveniment fiind prezenți candidații și câțiva dintre membrii UDMR locali și județeni.

Numele aruncat în lupta pentru primăria celui mai mare oraș din județ este Pap Zsolt, actualul viceprimar al urbei. Acesta și-a prezentat în mici detalii proiectul pe care îl gândește pentru Baia Mare, care să devină un oraș verde, dar și un oraș în care să conteze valorile culturale, respectiv să fie un oraș sigur. Ce am mai aflat este că UDMR va avea candidat propriu și la Primăria Sighetu Marmației, la Șomcuta Mare sau la Seini. Însă cea mai mare dorință a maghiarilor din Baia Mare este să ajungă din nou în Consiliul Județean Maramureș, respectiv să aibă din nou în Consiliul Local Baia Mare trei consilieri locali.

Și, după cum s-a spus, se estimează o prezență la vot undeva la 40-45 mii de oameni, iar fiind 12 candidați sau mai mulți pentru Primăria Baia Mare, asta înseamnă că 8-9000 de voturi ar fi de ajuns ca să ocupi scaunul de primar al Băii Mari. Deci UDMR are și el șansa lui.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate