Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

RISCĂ ȘI ALTE SANCȚIUNI – Amendă pentru CS Minaur, pentru că nu i-a dat banii antrenorului Mihai Iosif

Publicat cu

pe

Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal a sancționat clubul CS Minaur, cu o amendă de 3.000 de lei pentru că nu i-a achitat toți bani antrenorului Mihai Iosif, pe perioada cât a antrenat echipa. În plus, gruparea băimăreană a primit un ultimatum și riscă și alte sancțiuni dacă nu încheie litigiul cu Mihai Iosif.

„Sancționează debitorul CS Minaur Baia Mare cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul Mihai Iosif Dan.
Acordă termen în data de 14.06.2023, ora 15.00, dată la care debitorul CS Minaur Baia Mare să prezinte dovada plății față de creditorul Mihai Iosif Dan, conform Hotărârii nr. 280/CL/28.03.2023 rămasă definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, se precizează într-un comunicat al Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal.

foto Facebook CS Minaur fotbal

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate