Connect with us



SPORT

LIGA 2 – CS Minaur pierde cu Concordia Chiajna pe gazonul execrabil de pe stadionul „Viorel Mateianu”

Publicat cu

pe

CS Minaur mai pierde încă trei puncte prețioase în lupta pentru evitarea retrogradării, după înfrângerea suferită azi cu Concordia Chiajna, în etapa a 17-a a Ligii 2. Amânat cu o zi din cauza faptului că ieri terenul de pe stadionul Dealul Florilor a fost plin de apă, meciul cu Concordia Chiajna s-a disputat tot în condiții foarte proaste. Gazonul a fost îmbibat cu apă, iar pe alocuri a fost presărat nisip, astfel că fotbalul a fost greu de practicat.

Ocaziile au fost aproape inexistente și meciul a fost decis în min. 83 de Mediop Ndiaye, scăpat singur spre poarta gazdelor, care l-a învins pe Avram cu un șut pe jos de la 18 metri, mingea poposind în plasă lângă bara din stânga a porții băimărene.
Ultimele minute ale meciului s-au desfășurat cu oaspeții jucând în inferioritate numerică (S. Pană a luat roșu în min. 87)  și cu băimărenii în atac, dar elevii lui Mihai Iosif n-au reușit să egaleze. Era și greu pe un asemenea teren, care reprezintă o rușine pentru municipiul Baia Mare.

În urma acestei înfrângeri, CS Minaur a mai coborât un loc în clasament ocupând acum poziția a 18-a și este tot mai aproape de Liga 3, în timp ce Concordia Chiajna rămâne în cărți pentru accederea în play-off.

CS Minaur Baia Mare – Concordia Chiajna 0-1 (0-0)

CS Minaur Baia Mare: R. Avram – Alexe, Al. Iacob, Mondragon (cpt.), Neacșu – Gneba, Dandea – Rotar, Berisha, Ivanovici – Jarovic. Rezerve: Al. Costache – Al. Stoian, D. Matei, S. Iosif, R. Stănescu, Ciocan, Donca, Văsălie, Chitaș. Antrenor: Mihai Iosif.

Concordia Chiajna: Chudy – R. Simion, Gab. Tamaș, Stănică, Velisar – S. Pană, Codrea (cpt.) – Cierpka, R. Cristea), Burcea – Rusescu. Rezerve: Ius. Popescu – Călințaru, Skytte, Ghimfuș, Petkovski, Ivanovski, M. Constantinescu, Ndiaye, Maric. Antrenor: Eugen Trică.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate