Connect with us



ADMINISTRATIE

BAIA MARE – Patru oferte pentru realizarea Pasajului suprateran de la Italsofa

Publicat cu

pe

Data limită de depunere a ofertelor pentru realizarea obiectivului de investiții Pasaj suprateran de la Italsofa a fost ieri, 10 aprilie, ora 15:00.
Patru asocieri de operatori economici au depus oferte:
1. CONREP – lider, S.C. PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA, DIMEX-2000 COMPANY, SCANDIUZZI STEEL CONSTRUCTIONS SPA;
2. FREYROM – lider, CONSTRUCȚII ERBASU, COSTIN ȘI VLAD BIROU DE PROIECTARE S.R.L., PROCONS GROUP;
3. DRUM INSERV – lider, INFRA EXPERT, CADSIL S.R.L.;
4. ANTREPRIZA DE REPARAȚII ȘI
LUCRĂRI A R L CLUJ – lider, STRABAG.
„Comisia de evaluare a început de azi verificarea documentațiilor, astfel încât, în cel mai scurt timp, să desemnăm firma câștigătoare și să semnăm contractul pentru proiectare și execuție.
Realizarea pasajului suprateran de la Italsofa va asigura fluidizarea traficului din această zonă extrem de aglomerată la orele de vârf, iar pe viitor acest pasaj va fi conectat la centura metropolitană, fiind punct de legătură important între municipiul Baia Mare și centura ocolitoare a orașului”, transmite Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.
Pasajul suprateran de la Italsofa va avea o lungime de 680 metri, 13,6 metri lățime, trotuare de 2,5 metri fiecare, iar durata de execuție a pasajului este de 12 luni de la atribuirea contractului.
Valoarea estimată a proiectului este de 78 milioane lei, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate