Connect with us

ACTUALITATE

CEREMONIAL – Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş

Publicat cu

pe

Astăzi, 1 august, începând cu ora 08.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, a avut loc ceremonialul prilejuit de avansarea în grad, la termen, a jandarmilor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul acestei instituţii.

„Cu această ocazie, pe platoul din incinta unităţii, s-a prezentat onorul şi s-a întonat Imnul Naţional al României. În continuare, Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, domnul colonel Petru Marcel Florișteanu, a dat citire Ordinului Inspectorului şef pentru înaintarea în grad a patru ofiţeri şi patru zeci și șase subofiţeri, prilej cu care a înmânat noile grade.
În conformitate cu legea nr. 80 din 11 iulie 1995 privind statutul cadrelor militare, gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar.
Inspectorul şef a mulţumit personalului avansat în gradul următor pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute, i-a felicitat şi le-a urat mult succes în continuare”, informează reprezentanții IJJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate