Connect with us



IMPORTANT

ÎN GALERIE LA MINAUR – Dăncuș a uitat să scandeze „Să vină banii la băieți!”

Publicat cu

pe

Gest de neacceptat făcut de Doru Ioan Dăncuș la meciul CS Minaur-Valur Reykjavik, disputat duminică în semifinalele EHF European Cup. 

Candidatul PSD la Primăria Baia Mare a fost prezent timp ce 15 minute în galeria echipei băimărene, cu intenția clară de a-și face campanie electorală pe spatele echipei Minaur. Dăncuș a preluat modelul lui George Simion (președinte AUR), prietenul la nunta căruia a participat și pe care l-a trădat recent pentru PSD, care înainte de a intra în politică s-a făcut cunoscut ca lider de galerie.

Spectatorii nu i-au remarcat prezența în sală, pentru că erau atenți la meci, dar Dăncuș a avut grijă să posteze pe pagina lui de Facebook câteva poze… o piedică în calea uitării.

Nu știm dacă Dăncuș cunoaște cântecele galeriei, dar sigur referenul „Să vină banii la băieți!” îl știe și ar fi trebuit să dea tonul. Mai ales că este de șase luni viceprimar cu atribuții de primar interimar, iar jucătorii de la Minaur nu și-au primit banii pe ultimele PATRU luni.

În legătură cu „pasiunea” lui pentru Minaur și „cunoștințele” handbalistice pe care le are ne-am lămurit la aniversarea de 25 de ani a clubului CS Marta. Într-un discurs care s-a dorit a fi bombastic, Dăncuș a spus de două ori, nu o dată, că Ioan Marta a jucat pe postul de extremă la HC Minaur, în condițiile în care toți iubitorii handbalului băimărean știu că Ioan Marta a fost pivot.

foto Facebook Doru Ioan Dăncuș

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate