Connect with us

ACTUALITATE

ÎN PERIOADA URMĂTOARE – Consiliul Județean Maramureș va participa la patru Târguri de Turism Internațional

Publicat cu

pe

La invitația Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, Consiliul Județean Maramureș va participa în perioada următoare la patru Târguri de Turism Internațional, respectiv: BIT Milano, IMTM Tel Aviv, MAP – Le Monde a Paris și TOURISM. LEISURE. HOTELS Chișinău. De asemenea, în perioada 23-26 februarie 2023, Consiliul Județean Maramureș va participa cu stand propriu la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2023.
„Pe această cale, informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale că pot să beneficieze de promovare gratuită în cadrul acestor manifestări. Astfel, toate entitățile mai sus amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/ engleză) la Consiliul Județean Maramureș, camera 20, până la data de 10 februarie 2023, acestea urmând să fie distribuite în cadrul târgurilor. De asemenea, la adresa turism@cjmaramures.ro se pot transmite și linkuri către pagini web/ materiale promoționale/ pachete turistice sau orice alte resurse de promovare online.
În cadrul târgurilor internaționale este încurajată diseminarea materialelor în format digital. Totodată, conținutul acestor materiale trebuie să respecte cerințele organizatorilor privind redactarea exclusiv în limba engleză.
Informații la telefon: 0262.202.582″, informează reprezentanții CJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate