Connect with us



ACTUALITATE

MONDEN – Oana Zăvoranu, la o primărie din Maramureș

Publicat cu

pe

Oana Zăvoranu în Maramureș. O vedetă care a ținut prima pagină a ziarelor ani de-a rândul a ajuns în Maramureș, la Cupșeni. Primărița Lucia Chermezan ne-a împărtășit această informație fără de care nu puteam trăi, dar e un monden până la urmă totul. Oana Zăvoranu a jucat în „La Bloc”, a jucat în telenovelele „Numai Iubirea” și „Păcatele Evei”. A fost cu PRM-ul lui Vadim Tudor, a fost căătorită cu Pepe, dar a divorțat. În 2014 a fost audiată de poliție pentru că ar fi luat 10 mii de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi șantajat, fiind prinsă în flagrant.
Pentru Lucia Chermezan a fost un privilegiu „de a fi încântată de prezența distinsă a unei personalități remarcabile: Oana Zăvoranu. În fiecare clipă petrecută în preajma ei, am fost cuprinsă de un amestec sublim de eleganță și grație. Privirea-i strălucitoare aduce cu sine o aură de mister și rafinament, iar vorbele ei vibrante pătrund adânc în inima celor ce o ascultă. Oana Zăvoranu este mai mult decât o prezență agreabilă, este un adevărat simbol al frumuseții și forței interioare. Tenacitatea sa este exemplară, iar credința sa în sine și în propriile vise este contagioasă. În compania ei, am învățat că fiecare obstacol poate fi înfruntat cu demnitate și că fiecare vis poate deveni realitate atunci când este hrănit cu pasiune și hotărâre.
Astăzi, în urma acestei întâlniri memorabile, mă simt privilegiată și inspirată. Experiența de a o întâlni pe Oana Zăvoranu a fost ca o briză proaspătă într-o zi toridă de vară – revigorantă și memorabilă”.
Sau ce nu ar face omul pentru voturi… Ne-ar place să aflăm ce a învățat Oana Zăvoranu din excursia la Cupșeni.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate