Connect with us



SPORT

PERFORMANȚĂ – Maramureșeanul Florin Papița, noul Campion Național de Off-Road sub egida FRAS

Publicat cu

pe

Spectaculoasa competiție de off-road a avut șase categorii de excepție, cu o navigare asistată prin GPS pe parcursul a șapte etape!

Târgoviște a fost martorul unui eveniment extraordinar în lumea competițiilor de off-road din România, unde s-au strâns cei mai buni piloți și copiloți din țară pentru a lupta pentru titlul de Campion Național sub egida FRAS. În acest context, Papița Florin din Maramureș s-a remarcat și a devenit noul campion al acestui eveniment spectaculos.
Competiția a fost organizată sub coordonarea Asociației Clubului Off-Road Bucurști (CORB 44), iar Maramureșul a dat naștere unui campion impresionant, Papița Florin, care a învins concurența dură pentru a-și adjudeca titlul de Campion Național de Off-Road.
Această competiție a fost divizată în șase categorii, fiecare având propriile provocări și dificultăți, pentru a pune la încercare abilitățile piloților și copiloților. Cu o navigare pe road book și track asistată prin GPS, concurenții au trebuit să își arate abilitățile de navigare și orientare în condiții dificile, într-un teren adesea accidentat.

Campionatul Național de Off-Road a inclus nu mai puțin de șapte etape pe parcursul unui an competițional palpitant. Fiecare etapă a adus noi provocări și emoții pentru participanți, testându-le limitele și abilitățile în competiții extreme.
Maramureșul a dat dovadă de talent și determinare, iar victoria lui Papița Florin este o mărturie a muncii grele și a pasiunii pentru off-road. Cu o performanță remarcabilă, el a reușit să se ridice deasupra concurenței și să se impună ca noul campion național.
Această competiție de off-road sub egida FRAS a adus în prim-plan spiritul aventurii și dorința de a depăși limitele. Felicitări lui Papița Florin și tuturor celorlalți participanți care au făcut din acest campionat un eveniment de neuitat.
Campionatul Național de Off-Road a fost o reușită spectaculoasă, iar victoria lui Papița Florin a consolidat Maramureșul ca un centru de excelență în motorsportul off-road. Cu siguranță, această competiție va rămâne în memoria tuturor pasionaților de aventură și motorsport.

SURSA maramures.icu

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate