Connect with us

ACTUALITATE

PROMOVARE – Maramureșul, prezent la Târgul Internațional de Turism de la Chișinău

Publicat cu

pe

În perioada 16-18 februarie, România participă cu pavilion național la cea de-a 27 ediție a târgului internațional de turism ,,Tourism & Travel Expo”, organizat la Chișinău, Republica Moldova. Prezența la acest eveniment are ca scop promovarea destinațiilor turistice din România, a turismului balnear, montan și de litoral, precum și consolidarea relațiilor cu partenerii din domeniu.
Standul României, cu o suprafață de 77 mp, amenajat sub forma unei insule, găzduiește 11 coexpozanți printre care CJ Buzău, Bacău, Maramureș și Suceava, Primăria Botoșani, APDT Prahova, Asociația Națională a Stațiunilor Balneare și Balneoclimaterice din România, Etalon Travel SRL și SC Emaus Travel SRL, dar și reprezentanții SALROM și PLAFAR, companii din portofoliul MEAT care vor contribui la promovarea brandului românesc.

La Moldexpo- Chișinău, Consiliul Judeţean Maramureş împreună cu Organizatia de Management al Destinatiei Maramures și cu Ansamblul Folcloric National Transilvania – ambasadori ai veseliei specific maramureșene, au promovat cu bogata oferta turistică a Maramureșului, bucatele tradiționale, portul, dansul și cântecul popular.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate