Connect with us



ADMINISTRATIE

SATULUNG – Grădiniță nouă dată în folosință

Publicat cu

pe

Finalul de an școlar 2021-2022 a adus un eveniment important pentru preșcolarii din Satulung. În comuna maramureșeană a fost inaugurată Grădinița cu Program Normal.
„Începând cu anul școlar 2022-2023, preșcolarii din comuna Satulung vor avea un spațiu ultramodern pentru a-și desfășura activitatea. Cele trei grupe de copii vor avea utilități sanitare separate (fiecare grupă are propriile toalete și chiuvete). Tot mobilierul este nou și adaptat standardelor de învățământ din 2021 de la nivelul Uniunii Europene. Noua grădiniță beneficiază de mobilier și dotări moderne. Au fost amenajate 3 săli pentru copii, fiecare dotată cu grup sanitar. De asemenea, a fost amenajată o sală multifuncțională la fel dotata cu grup sanitar propriu, o cancelarie pentru dascăli cu grup sanitar propriu, un depozit de materiale didactice, un vestiar cu dulapuri pentru fiecare copil și o încăpere tehnică.
În exteriorul grădiniței au fost amenajate alei, trotuare și spații verzi, dar și locuri de joacă unde copiii se pot destinde în voie. În curte vor avea un mini-parc de joacă special amenajat pentru ei”, a declarat Mureșan Bujorel Vasile, primarul comunei Satulung.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate