Connect with us



ADMINISTRATIE

SUPRAVEGHERE – Camere video amplasate într-o comună din Maramureș

Publicat cu

pe

Mai multe camere de supraveghere video vor fi amplasate în comuna Băsești din Maramureș. Urmează ca în perioada următoare să fie lansată licitația pentru atribuirea contractului.

Sistemul de monitorizare video este următoarea:

– Echipamente de captare a imaginii: Camere video fixe și cameră video LPR,

– Echipamente pentru stocarea datelor (imagnilor); înregistratoare de rețea NVR,

– Echipamente pentru interconectarea componentelor sistemului,

– Echipamente pentru alimentarea cu energie electrica a componentelor sistemului,

– Infrastructura cablată.

”Interconectarea camerelor de supraveghere video montate pe stalpi, cu echipamentele de stocare se va realiza prin intermediul media convertoarelor de fibră optica, montate in rack-ul aferent fiecarui sat. Echipamentele de supraveghere video trebuie să asigure preluarea de imagini din zonele de interes și din punctele de acces în localități. Stocarea imaginilor se va asigura pe o perioadă de 20 de zile.

Echipamentele de înregistrare video vor fi amplasate la sediul primăriei Comunei Băsești și va consta din două echipamente înregistratoare 64 de canale tip NVR pentru camerele tip cadru general și pentru camerele de recunoașterea numerelor de înmatriculare și o cameră mobilă. Camerele de supraveghere vor fi instalate pe doemniul public, vor fi montate pe stâlpii de iluminat sau aplicate pe cutiile metalice cu suporți de prindere metalică”, se arată în anunț.

Valoarea contractului se ridică la suma de 449.180 lei, iar finanțarea va fi asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate