Connect with us



SPORT

TRANSFER – CS Minaur și-a adus un inter dreapta din Serbia

Publicat cu

pe

Sîrbul Nikola Ivanovic este noul jucător al echipei de handbal masculin CS Minaur Baia Mare. Nikola Iovanovic s-a născut la Subotica (Serbia) în data de 19 decembrie 1998. Are 1,95m și 95 kg, joacă pe postul de inter dreapta și vine de la Tatran Presov. Sezonul trecut a marcat 46 de goluri pentru Tatran în EHF European League, fiind unul dintre componenții de bază ai echipei.
În sezonul 2021/2022, pe vremea când era la Partizan Belgrad, Nikola a jucat împotriva echipei CS Minaur fiind principalul marcator pentru echipa sa (6 goluri) în meciul de la Baia Mare.
„Am ales Baia Mare in primul rand pentru lotul de jucători si pentru faptul că Minaur joacă in cupele europene! Locul 2 in Liga Zimbrilor in sezonul trecut este o treabă extraordinara! Sunt de părere ca este o decizie grozavă deoarece această echipă poate lupta cu oricine! Suporterii sunt minunați de asemenea, ei creeaza o atmosferă extrem de tensionată și pot spune ca nu e deloc ușor sa joci aici!”, a declarat Nikola Ivanovic, pentru site-ul oficial al echipei CS Minaur.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate