Connect with us



ADMINISTRATIE

VOT – Cine sunt noii cetățeni de onoare ai Băii Mari

Publicat cu

pe

Baia Mare va avea trei noi cetățeni de onoare. Votul s-a dat în ședința ordinară de Consiliu Local a lunii aprilie. Este vorba despre doctorul Coriolan Pop pentru întreaga activitate medicală în cadrul Clubului Sportiv Minaur, antrenorul Ion Gherhard pentru întreaga activitate în cadrul clubului Minaur, Constantin Panțîru pentru merite deosebite în activitatea sportivă.

Doctorul Coriolan Pop s-a integrat în activitatea conducerii tehnice a echipei Minaur timp de 15 ani. Ion Gherhard- sau nea Geri, cum îi spun cunoscuții – acâștigat cu Chimistul Râmnicu Vâlcea SuperCupa României, în 1984, Cupa IHF în 1989, a fost în finala Cupei Cupelor cu Oltchim Râmnicu-vâlcea, în 2002, în Challenge Cup cu HC Selmont Baia Mare, în 2003. A câștigat cinci Cupe ale României cu Știința Bacău, Oltchim, Minaur și Fibrexnylon Săvinești.

Constantin Panțîru a jucat ca pivot în perioada 1971-1974 la Asociația Sportivă Minaur. În perioada 1974-1982 a jucat la Handbal Club Minaur Baia Mare, echipă cu care a câștigat locul I la Turneul Internațional de la Soci, Locul I la Turneul Internațional de la Rostock, Cupa României, Locul I Turneul Internațional de la Budingen, Minaur a ajuns semifinalistă Cupa Europeană „Cupa Cupelor” sau Locul I la Turneul Internațional din Berlinul Occidental.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate