Connect with us



MOZAIC

CÂT NOROC SĂ AI? – O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni

Publicat cu

pe

O femeie din Statele Unite a avut norocul să câștige un premiu de 1 milion de dolari la loterie de două ori în doar 10 săptămâni. Loteria de stat din Massachusetts a dezvăluit că Christine Wilson este câștigătoarea de două ori a marelui premiu, relatează SkyNews.

Christine Wilson, din Attleborough, Massachusetts, a câștigat cel mai recent premiu jucând un bilet în valoare de 10 dolari la jocul cu bilete instant „100X Cash”. În februarie, ea a câștigat primul premiu de 1 milion de dolari la jocul „Lifetime Millions”, care implică bilete instant de 50 de dolari.

De fiecare dată, ea a ales să primească premiul sub formă de plată unică în valoare de 650.000 de dolari. Când a câștigat primul premiu, Wilson a declarat că intenționează să folosească o parte din câștiguri pentru a-și cumpăra o mașină nouă. Acum, planurile ei implică economisirea noului câștig.

Wilson a cumpărat cel mai recent bilet de la Family Food Mart din Mansfield, Massachusetts, iar magazinul va primi un bonus de 10.000 de dolari pentru vânzarea biletului câștigător, conform Loteriei Statului Massachusetts. Primul bilet câștigător de 1 milion de dolari l-a achiziționat de la Dubs’s Discount Liquors din același oraș.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate