Connect with us

SPORT

REMEMBER – Acum 10 ani, Avântul Bărsana juca un meci memorabil cu Steaua, în Cupa României

Publicat cu

pe

Cu siguranță, cel mai important meci din istoria echipei Avântul Bârsana a fost cel disputat pe 26 septembrie 2013 cu Steaua București în șaisprezecimile Cupei României la fotbal. Partida s-a jucat, în nocturnă, pe stadionul din Berceni, și a fost transmisă, în direct, de Pro TV.

Chiar dacă a pierdut meciul cu 4-0, formația maramureșeană s-a ridicat la înălțimea adversarilor, iar suporterii îmbrăcați în straie populare au asigurat o ambianță originală, de voie bună.

Avântul Bârsana – Steaua București 0-4 (0-1). Au marcat Răduț ’19, ’70 și Kapetanos ’63, ’89.

Avantul Barsana: Pascu – Cosa, Rahovan, Dancus, Dunca – Deac (Godja ’88), Stan, Ștefanca, Ofrim – Țplea (Pop ’83), Marincean. Antrenor-jucator: Teodor Ștefanca

Steaua: Nita – Matei (Tatu ’46), Varela, Bratu, Pirvulescu – Neagu, Prepelita (Kapetanos ’46) – Rapa, Radut, Mitrita (Gradinaru ’55) – M. Costea. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

„Astăzi, la 10 ani distanta, Avântul Bârsana, continua in Liga a 4-a, Seria Nord, Maramureș, cu un lot format in mare parte din aceeași jucatori.
Nu au fost 10 ani ușori și au fost multe obstacole peste care am fost nevoiți sa trecem, dar iubirea pentru fotbal, susținerea sponsorilor și suporterilor noștri au făcut ca fiecare sezon sa fie extraordinar, iar pentru asta ne înclinam in fata voastră și promitem ca nu o sa ne pierdem “avântul”
Va mulțumim tuturor pentru susținerea acordată atunci și acuma! Hai Avântul Bârsana!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Avântul Bârsana.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate