Connect with us



ACTUALITATE

TITULARIZARE 2023 – Rezultate înregistrate în Maramureș, înainte de contestații

Publicat cu

pe

Ministerul Educației a publicat astăzi, 18 iulie (ora 11:00), rezultatele înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar (sesiunea 2023), desfășurată în data de 12 iulie 2023. Acestea sunt disponibile la adresa de internet http://titularizare.edu.ro/.

În județul Maramureș sunt 736 de lucrări cu note, iar două lucrări au fost anulate (una în centrul de examen și una în centrul de evaluare). S-au obținut 585 de note (79,48%) între 5 și 10, iar 361 de candidați (45,90%) au obținut note între 7 și 10. S-au înregistrat două note de 10 (una la biologie și una la învățători).
Contestațiile pot fi depuse astăzi la sediul Inspectoratului Școlar Județean Maramureș sau prin mijloace electronice până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie, până la ora 12:00.
Rezultatele finale vor fi comunicate miercuri, 26 iulie.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, pentru a putea accede la statutul de titular (angajare pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă.
Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de ISJ Maramureș în zilele de 27 și 28 iulie.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate